2 Haziran 2014 Pazartesi

Saç Ekimi Fiyatları 2014

İstanbul ve Ankara gibi mega kentlerde saç ekimi fiyatları 2014 yılı için 3000 liradan başlayıp duruma göre artar. Ayrıntılar için okumaya devam ediniz. İnsanların dış görünüşe yani fiziksel görünüme her dönemde çok önem verdiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Fiziksel güzellik, insana başkalarının bakış açısı yönünden önem taşırken, kişinin kendine olan bakışını da etkileyen durumlar içinde önemli bir yere sahiptir. İnsanlara her dönem sıkıntı yaratmış bir durum olan saç dökülmeleri de önüne geçilemeyen bir durumu oluştururken, değişik çözüm içeren alternatif arayışları, ancak son zamanlarda bu konuya kesin çözüm bulunmasını sağlamıştır. Saç ekimi adını verdiğimiz ve saç mezoterapisi ve fue yöntemi olarak adlandırılan şekiller ile bu durumdan temelli olarak kurtulmak mümkün olurken, tedavi sürecinde ve saç ekimi sonrası bakımlarda çok dikkatli ve titiz davranmak gereklidir.

Saç ekimi fiyatları donanım haber

        Donanım haber forumunda paylaşılan saç ekimi fiyatları yukarıda belirttiğimiz üzre 300 lira seviyelerinden başlayıp seans sayısına dayalı olarak artacaktır. Aslında süre olarak ta tedavi olarak ta fazla sorun yaşatmayan bu süreç, genelde başarı ile atlatılırken, bir süre sonra çıkan yeni saçlar, insanların bütün problemlerini unutturmaktadır. Bir sağlık merkezi olarak anılan saç ekimi merkezleri, son derece temiz ve donanımlı oldukları için bu sıfatı hak eden kurumlar olarak karşımıza çıkmaktadır. Bazen köselik ve sakal dökülmesi problemleri de ortaya çıkabilirken, bu tür sorunu olan insanların da saç ekimi merkezlerine başvurması, sakal ekimi ile onların problemini de gideren bir uygulama hizmeti vermektedir. İşlem öncesinde yapılan muayene ile yapılacak işlem ve saç ekimi fiyatları konusunda bilgilendirilen müşteri, olumlu karar vermesi halinde en kısa süre içinde tedavi sürecine alınarak, işlemi gerçekleştirilmektedir. Çok başarılı bir ortalama ile hizmet veren bu saç ekimi merkezleri, nerede ise bütün saç dökülme sorununu giderecek bir potansiyele ulaşmıştır.

Saç ekimi sonrası


     Tarak ile uzun süre önce vedalaşan birçok kişi,  saç ekimi uygulaması sonrası, tekrar ayna karşısında uzun bir zaman geçirmeye başlarken, bunun verdiği morali de taşıyarak, yaşam kalitesinin yükseldiğini hisseder. Hele ki çok genç yaşlarda saç dökülmesi sorunu ortaya çıkmışsa, bu durumun psikolojik çöküntülere neden olan yan etkilerinin de saç ekimi uygulaması ile giderildiğini belirtmek gerekir. Yalnız saç ekimi sonrası için alınan krem, ilaç ve şampuanlar, eksiksiz ve zamanında kullanılırsa, işlemin başarıya ulaşacağı unutulmamalıdır.

Doçent Op. Dr. Aydın Gözü
Plastik ve Estetik cerrahi uzmanı
0212 736 1648 - 0532 316 8973
Lütfen telefonla randevu alarak geliniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder